:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски ЛУКойл" е с втората най-слаба посещаемост в НБЛ

Новият баскетболен проект на "ЛУКойл" засега не дава очакваните резултати. Петролната компания обяви, че прехвърля спонсорството си на клуб от НБЛ от Правец в София с цел да привлече повече публика в залата. Оказа се обаче, че новосформираният "Левски ЛУКойл" не предизвиква особен интерес сред столичните фенове.

Статистиката от 14-ия кръг на първенството показва, че клубът на Константин Папазов има втората най-слаба посещаемост. Победата на "Левски ЛУКойл" над "Ямбол" със 108:88 е изгледана на живо от 150 зрители в зала "Универсиада". По-малко публика е имало само в Правец, където 100 фенове са видели загубата на "Академик" (Сф) с 51:93 срещу "Академик Бултекс 99" (Пд).

Другите два мача от кръга също бяха в провинцията, като и двата са събрали впечатляваща публика. Около 1000 зрители е имало в "Арена Ботевград" за домакинската победа на "Балкан" със 106:76 над "Спартак" (Пл). Към 950 души пък са гледали успеха на "Рилски спортист" срещу "Берое" с 96:88 в "Арена Самоков". Всички данни са на специализирания сайт BGbasket.com.

С успеха "Рилецо" събра 23 т. (10-3) и запази първото място в НБЛ, следван от "Левски ЛУКойл" с 22 т. (9-4) и "Балкан" с 21 т. (9-3).
1192
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД