:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Реал" продължи с антирекордите

Слабата серия на отбора е компенсирана от слухове за трансфер на Неймар
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо (вдясно) гледа недоумяващо, докато халфът на "Виляреал" Мигел Тригерос се радва на гола на съотборника си Пабло Формалс, с който "Реал" бе победен на ст. "Сантиаго Бернабеу".
Проблемите на "Реал" през този сезон се задълбочиха след домакинско поражение с 0:1 от "Виляреал" в 19-ия кръг на Ла Лига. По този начин "кралският клуб" вече е без победа в четири поредни мача, включително и един за Купата на краля. Шампионите изостават на 16 т. от лидера "Барселона", който на всичко отгоре снощи имаше мач с "Реал Сосиедад".

Така до момента "Реал" е загубил 22 т., докато общо за целия минал сезон бе загубил 21 т. Черните краски се сгъстяват и от още два факта - тимът за първи път от сезон 2006/2007 не е вкарвал гол на "Сантиаго Бернабеу" в два поредни мача и също така за първи път от 2009 г. записва две домакински загуби една след друга.

Въпреки натиска над него треньорът Зинедин Зидан демонстрира спокойствие. "Направихме всичко възможно, имахме положения. Това е лош период за нас. Не заслужавахме този резултат. Но футболът е в детайлите. Всичко е срещу нас, но дано още в следващия мач да променим обстоятелствата", заяви Зидан. В негова подкрепа идва статистиката, че "Реал" отправи 28 удара към вратата на "Виляреал", което е рекорд сред всички отбори от Ла Лига за сезона към момента. Ефект от това постижение обаче нямаше.

На фона на слабото представяне на "Реал" идва информационен шум в друга посока. Радио "Кадена Сер" съобщи, че клубът ще предприеме офанзива да купи Неймар от ПСЖ, като дори може да включи Кристиано Роналдо в сделката.

737
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД