:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Дошлият на проби

в "Берое" швейцарец Астор Килези вкара първия гол за победата на "Берое" с 3:0 над "Созопол" в първата контрола на тима за 2018 г. Въпреки това треньорът Александър Томаш изрази резерви към футболиста. "Килези е школуван футболист, но много трябва, за да ме впечатли. Имам много забележки, особено във фаза защита", заяви наставникът на старозагорци след мача. Останалите попадения вкараха Педро Еуженио и Камен Хаджиев. В сряда "Берое" ще приеме "Марица" в проверка вместо първоначално обявения съперник "Арда". След това старозагорският тим заминава на лагер в Турция (18 януари - 1 февруари), като там се очакват двама играчи на проби.



"Локомотив" (Пд) постигна

победа с 4:0 над юношеския отбор на клуба (до 19 г.) в учебна игра. Точни бяха Веселин Марчев, Асен Георгиев, Димо Бакалов и македонският нападател Флориан Кадриу, който е на проби. След мача треньорът на "Локомотив" Бруно Акрапович заяви, че Кадриу ще тренира още няколко дни, докато бъде взето решение дали да остане. В сряда пловдивчани ще имат контрола срещу "Хебър", като мачът ще се играе в Хисаря.



Изненадващ трансфер

направи лидерът в Югоизточна Трета лига "Арда". Отборът от Кърджали, чийто треньор е Елин Топузаков, привлече освободения от "Локомотив" (Пд) Пламен Крумов, бивш играч на "Левски", "Берое" и др. Той ще подпише с "Арда", ако не си уреди трансфер в чужбина. С тима тренира и бившият национал Борислав Стойчев, който разтрогна преди дни с кипърския "Етникос", но той засега само ще поддържа форма. Към защитника има интерес от няколко чуждестранни клуба.



"Славия" замина

вчера с група от 27 играчи за лагера си в Турция, който ще продължи до 2 февруари. Първата контрола там ще е в сряда срещу украинския "Олександрия".

662
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД