:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" скри напускането на играч

Колумбиецът Густаво Кулма вече не е на лагера в Сандански и ще се прибере в родината си
СНИМКА: CSKA.BG
Футболистите на "ЦСКА-София" слушат помощник-треньора Даниел Моралес (вляво), който дава указания по време на занимание на отбора на лагера в Сандански.
"ЦСКА-София" запази странно мълчание около Густаво Кулма, който напусна отбора. По непотвърдена от клуба информация колумбиецът си е тръгнал от лагера в Сандански и ще се върне в родината си, където към него има интерес от местни клубове.

Кулма искаше да напусне отбора още през миналия сезон, но не му бе позволено. Този път обаче изглежда, че желанието му е удовлетворено. До снощи от "ЦСКА-София" пазеха мълчание по въпроса и отсъствието на играча не бе споменавано в репортажите от лагера в Сандански. Но по всичко личи, че Кулма става поредният, който напуска отбора през зимната пауза след Кевин Меркадо, Кевин Кубемба, преминалия в "Славия" Милчо Ангелов и продадения на "Далас" Антон Недялков.

Кулма е в "ЦСКА-София" още от началото на съществуването на отбора през лятото на 2016 г., като той дойде заедно с останалите играчи на "Литекс" при преместването на тима от Ловеч в София и преименуването му. До момента той имаше 45 шампионатни мача и 8 гола за "ЦСКА-София". Развитието около него вероятно ще доведе до още един входящ трансфер. Тимът засега привлече холандския халф Роланд Алберг, бразилския защитник Жеферсон и колумбийския нападател Хеан Карлос Бланко. Гръцки медии твърдят, че местният национал Йоргос Кутрубис, който напусна "Панатинайкос", е искан от "ЦСКА-София". Интерес към него обаче има и от ФК "Копенхаген".

Продължава неяснотата около забавянето на голмайстора Фернандо Каранга за зимната подготовка. Той охотно пуска в социалните мрежи свои снимки из нощни заведения в Бразилия, макар че официалната версия на "ЦСКА-София" е, че Каранга има да урежда имотни проблеми. Възможна причина за забавянето му според "Спортал" е интересът на китайския "Чанчун Ятай", откъдето предлагат 2,5 млн. долара за бразилеца. Той към момента обаче се кълне в любов към "ЦСКА-София" и не споменава за напускане.

1137
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД