:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 340
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Волейболистът Ивайло Великов

бе освободен от белгийския първодивизионен "Варем" заради положителна проба за допинг. "Ивайло е приел субстанция, която не е трябвало да използва. Имаме много стриктен медицински екип, но Великов също така се консултира и с български лекари, които са му предписали лекарство, което е забранено в Белгия. Той е добро момче и го е употребил неумишлено, но въпреки това клубът реши да се разделим с него и Ивайло се връща в България", поясни треньорът на тима Димитри Пиро. В България 29-годишният Великов е играл за "Черно море", "Добруджа", "Нефтохимик", "Арда" и "Тетевен".



Подалият оставка председател

на треньорската комисия към баскетболната федерация Любомир Минчев обяви, че не е съгласен с методите на работа в централата. "Не е моя работа да давам оценка, но всичко, което искаме да изградим, да направим, не се приема. Няма смисъл да продължаваме. Ние предлагаме, а УС утвърждава. В УС има както баскетболни, така и небаскетболни хора", заяви националният селекционер пред БНТ.



Формула 1 може да има проблеми

с авторското право на новото официално лого на най-комерсиалния автомобилен спорт. Конгломератът 3М обяви, че една от притежаваните от него фирми за дрехи - "Футуро", има лого, което поразително прилича на новата емблема на F1. Говорител на фирмата заяви: "Досега не сме имали разговори по въпроса. Все още проучваме фактите." Освен това новото лого вече срещна неодобрение както от страна на феновете, така и на самите участници в състезанията.
516
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД