:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Аоияма постигна първа победа във втора дивизия

Даниел Иванов-Аоияма
Участващият във втора дивизия "джурьо" Даниел Иванов-Аоияма постигна първа победа на новогодишния турнир по сумо в Токио (Яп). В третия ден на "Хацу Башо" българският борец избута от дохиото японския ветеран Мьогирю. След тази схватка и двамата състезатели са с актив от една победа и две загуби. Днес Аоияма (1-2) ще се бори с Кьокушухо (1-2).

Днес на глинения ринг в столичния дворец "Рьогоку Кокугикан" ще се качи и другият български сумист в професионалната лига - Венцислав Кацаров-Торакио. Ученикът на Калоян Махлянов в неговата токийска школа "Наруто Бея" постигна победа в дебюта си в четвърта дивизия "санданме", а във втората си схватка днес ще се изправи срещу Кеншин.

Във висшата дивизия "макуучи" останаха осмина непобедени борци, като сред тях е само един от тримата действащи йокозуна - Какурю (3-0). И двамата други вчера допуснаха загуби - първа за носителя на рекордните 40 Купи на императора Хакухо (2-1) и втора за Кисеносато (1-2).
642
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД