:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Вторият

мач на Григор Димитров в Откритото първенство на Австралия ще бъде тази сутрин от 10 ч. българско време. Поставеният под №3 българин ще открие късната сесия на централния корт "Род Лейвър Арина" с двубоя от II кръг срещу квалификанта Макензи Макдоналд (САЩ). Срещата ще бъде излъчвана на живо по "Евроспорт 1".



България

попадна в група А на турнира в I група на Евроафриканската зона за "Фед къп" - неофициалното световно отборно първенство по тенис за жени. Надпреварата в нашия ешелон ще се проведе в зала "Талинк Център" в Талин (Ест, 7-10 февруари). Жребият определи за съперници на националките тимовете на Сърбия и Грузия, като само победителят ще се класира за 1/2-финалите. В състава на капитана Дора Рангелова са включени Виктория Томова, Изабелла Шиникова, Джулия Терзийска и Гергана Топалова. В група В се събраха Естония, Великобритания и Португалия, в група С са Хърватия, Унгария, Словения и Швеция, а в група D - Полша, Турция, Австрия и Латвия.



Бившата №1

в света Виктория Азаренка може скоро да възобнови тенис кариерата си, след като спечели делото за попечителство на сина си Лео в Калифорния. До този момент беларускинята нямаше право да изведе детето извън САЩ, след като бащата заведе съдебен иск. Затова Азаренка пропусна US Open миналия септември и Australian Open, който тече е момента.
437
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД