:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Каранга се завърна в "ЦСКА-София"

Драмата с голмайстора на тима приключи, но все още е възможен негов трансфер
СНИМКА: СПОРТАЛ
При пътуването си обратно към България Фернандо Каранга бе засечен да седи на инвалидно място по време на междинния си престой на парижкото летище.
Историята със забавилия се в Бразилия голмайстор на "ЦСКА-София" Фернандо Каранга намери своя край вчера, след като той се върна в България. Нападателят веднага замина за лагера на тима в Сандански и се присъедини 9 дни, след като останалите бяха започнали зимната подготовка. По време на отсъствието на Каранга се появиха спекулации, че той отказва да се върне, изнудва клуба за по-висока заплата и с мениджъра си действа по свой трансфер.

На столичното летище вчера футболистът потвърди думите на треньора Стамен Белчев, че има разрешение да се забави заради лични причини. В последните дни Каранга неколкократно засвидетелства вярност към "ЦСКА-София", а по неофициална информация се е извинил, че закъснението му е предизвикало такава шумотевица и неяснота.

Все още обаче не е напълно сигурно, че той ще доиграе сезона в Първа лига. Причината е, че за него продължават да идват запитвания от чуждестранни отбори. От "ЦСКА-София" вече бяха обявили, че не смятат да продават Каранга, тъй като той е важна част от отбора в продължаващата и напролет битка за шампионската титла. Спортният директор Пламен Марков обаче намекна, че бразилецът може да бъде продаден при постъпила оферта, която задоволява клуба.

Междувременно гръцки медии продължават да твърдят, че "ЦСКА-София" има интерес към гръцкия защитник Йоргос Кутрубис, който е свободен агент, след като разтрогна с "Панатинайкос". В информациите се посочва, че от играча се интересува и турски клуб, но той е склонен да приеме офертата от България, заради предложената му заплата от 250 000 евро годишно.

Ново попълнение в "ЦСКА-София" обаче се появи вчера от неочаквана посока. Бившият вратар и треньор на вратарите в мъжкия тим на ЦСКА - Ивайло Петров, ще започне работа в школата на "ЦСКА-София", като ще отговаря за младите играчи на този пост от набори 1999, 2000, 2001 и 2002. Петров бе в екипа на Христо Янев, като през август 2016 г. напусна заедно с него, за да поемат скоро след това заедно подготовката на "Нефтохимик".

Междувременно стана ясно, че освободеният през миналата седмица от "ЦСКА-София" Кевин Кубемба бързо си е намерил нов отбор. Конгоанският нападател подписа до юни 2019 г. с френския втородивизионен "Бурж-ен-Брес Перона".

636
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД