:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 191
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Арт лупа

Даян Крюгер
Актрисата Даян Крюгер заяви,



че движението #Metoo, което се породи от аферата "Уейнстейн", е променило нещата в киносредите и "мъжете се страхуват". Нейните опасения са, че това ще продължи кратко. "За момента нещата се промениха, тъй като мъжете се страхуват", каза тя в интервю за BFMTV. "Опасявам се обаче, че след шест месеца, след година или десет години, ще се стигне до същото, продължи 41-годишната актриса. Тя подчерта и неравенството при заплащането на мъже и жени. "Никога досега не ми е било плащана същата заплата като на партньора ми мъж. Това не е нормално", възнегодува актрисата и бивша манекенка. Тя призова и мъже, и жени да се борят рамо до рамо нещата да се променят трайно.



Вчера в галерия "Средец"



на Министерството на културата бе открита изложбата "Европейски градове в творби на български художници". Експозицията бе представена от проф. Марин Добрев, директор на Художествената галерия в Стара Загора. Изложбата маркира обширната тема за интереса и мястото на сюжети от европейски градове в изкуството на българските художници през последното столетие. В нея са включени 50 живописни творби, рисунки и графики, в които всеки от авторите е запечатал своето усещане за специфичната атмосфера, с която един или друг град го е вдъхновил. Нейният облик се оформя от произведения на творци като Никола Танев, Марио Жеков, Иван Пенков, Дечко Узунов, Бенчо Обрешков, Вера Недкова, Ненко Балкански, Константин Трингов, Найден Петков, Любен Зидаров, Вълко Гайдаров, Ненко Токмакчиев, Андрей Даниел и др.
717
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД