:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 229
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) взе национал на Нигерия

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ЛОКОМОТИВ"
Нигериецът Стивън Езе се поздравява с изпълнителния директор на "Локомотив" Венко Рахталиев, след като е постигнал договорка да продължи кариерата си в пловдивския клуб.
"Локомотив" (Пд) направи изненадващ трансфер, след като обяви привличането на нигерийския национал Стивън Езе (23 г.). Централният защитник е подписал договор за 2 години, който влиза в сила от началото на февруари.

Езе има 6 мача за националния тим на Нигерия. Кариерата му е минала до момента само в родината му - "Лоби Старс", "Съншайн Старс", "Ифеани Уба" и за последно "Кано Пиларс". Стабилните му изяви предизвикват интереса и на израелския "Ашдод", но "Локомотив" успя да бъде по-убедителен в преговорите за 198-сантиметровия Езе.

Освен него в "Локомотив" се очаква и аржентинец, който е харесан лично от собственика на пловдивския клуб Христо Крушарски. Според "Пловдив дерби" това е защитникът Лукас Масоере, който играе в страната си за втородивизонния "Майпу".

Междувременно в пловдивския клуб пристигнаха трима бразилци, доведени от бившия национал Петър Александров. Това са левият бек Виктор Луиз (20 г.), атакуващият халф Матеус да Паула (22 г.) и нападателя Паулиста (23 г.). Те ще бъдат преценени от треньора Бруно Акрапович във втората контрола за годината - срещу "Марица" в понеделник.

"Локомотив" вече игра първата си проверка и я спечели - 3:0 над "Хебър". Головете вкараха Филип Михалевич, Веселин Марчев и Илия Джамов. "Трябваше да вкараме повече голове. Но момчетата са уморени, защото досега работихме повече за кондиция и физическа издръжливост. Няма да има други освободени", каза след мача Акрапович.

835
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД