:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дражев: Опонент не ми е Михайлов, а Домусчиев

Кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев обвини сегашното ръководство на БФС в слугинаж към "Лудогорец". "Реалният ми опонент не е Борислав Михайлов, а Кирил Домусчиев. Михайлов и неговата групичка от двама-трима ординарци, бивши футболисти, са протежета на собственика на "Лудогорец". Нямам нищо против Домусчиев, "Лудогорец" има успехи като смесен българо-интернационален тим, даже смятам, че по-скоро не е български отбор. Не може 10-11 футболисти да са чужденци и да казваш, че си български отбор", посочи той пред "Бургас 24".

Дражев допълни, че е изненадан от това, че "Левски" и "Локомотив" (Пд) са подкрепили Михайлов. "Познавам феновете им, с впечатление съм, че първият им враг, като се събудят сутрин, е клубът от Разград. Съмнявам се, че феновете на "Левски" и "Локомотив" (Пд) ще бъдат съгласни клубовете им да играят някаква сателитна роля на клуба от Разград. В момента БФС се е превърнал в ЕООД със 100 лв. капитал образно, което обслужва изцяло интересите на един клуб."

По адрес на другия кандидат - Любослав Пенев, Дражев каза, че го уважава като футболист, но той не е готов и няма капацитет и опит да управлява БФС. Все пак той пожела на Пенев да продължи да се бори срещу "тази група паразити в БФС, които заличиха футбола в България".

Дражев потвърди, че е сезирал спортното министерство, че на конгреса на 16 февруари ще участват нередовни клубове. "546 клуба са допуснати да участват на конгреса на 16 февруари, а това е със 135 или 136 повече от клубовете, които участват в първенствата и турнирите, в това число зони и областни съвети", каза той.
1
1064
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Януари 2018 13:59
Все пак той пожела на Пенев да продължи да се бори срещу "тази група паразити в БФС, които заличиха футбола в България".
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД