:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 170
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роси: Може и да е по-зле

След 0:3 от шампиона на Малта треньорът обеща "Левски" да е по-различен до месец
СНИМКА: LEVSKI.BG
Капитанът на "Левски" Божидар Митрев позира в тунела с 12-годишната българка Елиана преди контролата в Малта срещу местния шампион "Хибърниънс". Момичето, което е осиновено от местно семейство и живее от 9 г. на острова, получи възможност да изведе "сините" за началото на мача.
"Левски" загуби с 0:3 първата си контрола от зимната подготовка срещу шампиона на Малта "Хибърниънс", но треньорът Делио Роси не се притесни особено нито от резултата, нито от играта. "Сините" бяха без част от основните си играчи като Габриел Обертан и Жорди Гомес, а освен това като титуляри започнаха и някои юноши като 16-годишния централен защитник Томислав Папазов.

Роси отдаде загубата най-вече на разликата във физическата подготовка. Той обясни, че резултатът не е важен за него, като дори каза, че следващият мач на тима може да е още по-слаб. "За мен това беше една тренировка. Беше важно как стоим физически, гледах движението по терена. Използвахме различни варианти. В този мач не се получи, но в следващия мач може да е още по-зле. Днес играхме срещу отбор, който е в разгара на шампионата. По-добре са от нас физически. Знаех го, но исках да видя други неща. Имаме много тежки физически натоварвания, краката тежат. Пробваме и различни схеми", каза Роси.

Италианецът посочи и липсата на някои играчи, като каза, че има футболисти, които понасят физическите натоварвания по-добре от другите. Роси обеща "Левски" да изглежда по различен начин в края на подготовката. "Не може да се правят заключения от един мач. Никой не е доволен от загубата. Щеше да е страшно, ако бяха доволни. Със сигурност ще бъдем друг отбор в края на подготовката", допълни Роси.

Междувременно изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов каза пред "Диема спорт", че клубът има достатъчно пари за селекция през зимата. Той обясни, че "Левски" няма да се разделя с Божидар Митрев и Роман Прохазка, чиито договори изтичат в края на сезона. Иванов уточни, че се водят разговори с двамата играчи. Относно изходящите трансфери директорът каза: "Засега сме получавали официална оферта единствено за Жуниор Мапуку. Отхвърлихме я както заради финансовата страна, така и заради това, че е важен играч за треньора и той не желае да се разделя с него."

"Левски" също така е поискал трансферна сума от "Ботев" (Пд) за Димитър Пиргов според "Пловдив Нюз". Защитникът вече се е разбрал с "жълто-черните", но има договор с "Левски" до края на сезона и "сините" нямат намерение да го пускат без пари.
1
1122
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
18 Януари 2018 21:48
Роси: Може и да е по-зле

И ще стане по-зле! Защото тези италиянци не знаят как се провеждат зимните подготовки и ще съсипят отбора за пролетният дял. Докато провеждат тежките силови тренировки са неуместни приятелски мачове. Надежда всяка оставете...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД