:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 474
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Конте се оплака от шефовете на "Челси" след загуба от "Арсенал"

Мениджърът на "Челси" Антонио Конте се оплака, че няма дума за трансферите, след като тимът му загуби с 1:2 от "Арсенал" и отпадна на полуфинала за Купата на английската лига. "Сините" похарчиха 202 млн. паунда за петима нови футболисти през лятото, а през зимата дадоха 15 млн. за Рос Баркли.

"Клубът решава за трансферите. Аз работя в отбора. Но от лятото насам клубът взима играчите. Понякога имам влияние, понякога не. Моята задача е да съм треньор, но нямам влияние върху трансферите. Трябва да правя ротации, да пускам по-млади играчи за купите и не спя заради това. Вижда се, че не спя", каза Конте.

Попитан дали ще остане в "Челси", той каза, че има договор за още 1 г., но "всичко може да се случи". Според "Скай Спортс" шефовете на ПСЖ вече са му предложили работа, но той предпочита да се върне в Италия.

Иначе "Арсенал" ще срещне "Манчестър Сити" на финала за Купата на лигата. Това е единственият трофей, който липсва във визитката на 68-годишния мениджър на "артилеристите" Арсен Венгер, който е начело на лондонския отбор от 1996 г.
689
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД