:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 256
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националният

отбор на България най-вероятно ще изиграе контрола срещу тима на Румъния в Разград през март. От БФС преговарят и за още една приятелска среща, като почти сигурно съперник ще бъде съставът на Казахстан.



Бразилският

гранд "Фламенго" е набелязал за привличане десния бек на "Лудогорец" - Сисиньо, твърди местното издание Colunadoflamengo. То обаче пише, че договорът на бразилеца изтича през лятото, което не е вярно - защитникът подписа анекс за удължаване до 2020 г.



Дефанзивният

халф на "Дунав" Карлос Жатоба (22 г.) е счупил костица на дясното си стъпало и ще пропусне голяма част от пролетния сезон. Към русенския отбор на лагера в Анталия (Тур) пък се присъедини бразилски нападател - Виктор Санчес, който идва от трета дивизия на Франция. Той вече направи една тренировка, а наставникът Малин Орачев трябваше да прецени качествата му във вчерашната контрола срещу "Кайсар" (Каз), воден от треньора Стойчо Младенов.



Нападателят

Исмаил Иса напуска "Верея", за да си търси отбор в чужбина. Това съобщи самият футболист в социалните мрежи. Иса е искан от "Черно море", но първо възнамерява да опита трансфер извън България. За "Верея" той игра само в 7 мача, като вкара 2 гола.



Тежка

контузия е получило новото попълнение на "Септември" Стилиян Николов (26 г.) точно преди подготвителния лагер в Турция. Дошлият от "Пирин" (Блгр) защитник е скъсал коленни кръстни връзки и ще пропусне целия пролетен сезон. Травмата си Николов е получил в контролата с "Вихрен" (Сандански), която завърши 1:1. "Септември" ще е в Анталия от днес до 9 февруари, като там ще изиграе 5 контроли.



"Черно море"

загуби с 0:4 от руския втородивизионен "Криля Советов" в контрола, играна в Манагавт (Тур) в сряда вечерта. Головете вкараха Алан Чочиев, Денис Ткачук (2) и Сергей Самодин.
691
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД