:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 193
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локомотив" (Пд) се раздели с тунизиец преди лагера в Турция

Стивън Езе
Тунизиецът Халед Аяри няма да играе повече за "Локомотив" (Пд). Той не попадна в групата, която вчера замина на лагер в Турция и до края на седмицата ще прекрати договора си по взаимно съгласие.

През септември Аяри бе привлечен от предишния треньор Воин Войнов като свободен агент, след като игра преди това за френските "Орлеан", ФК "Париж" и "Анже". Той обаче не успя да се наложи при пловдивчани, а и се оплакваше често от травми, като записа 9 мача и 1 гол в Първа лига. Сега новият наставник Бруно Акрапович обяви, че повече няма да разчита на нападателя.

За сметка на това в състава за Турция попаднаха юношите Петър Главчев и Димитър Законов, заедно с каращите проби Илия Джамов, Туфик Зегдан и Елитон Торета. Нигерийският национал Стивън Езе, който има вече договор с "Локомотив", се очаква да се присъедини към отбора в началото на идния месец.

Пловдивчани ще са в Анталия до 10 февруари, като ще играят контроли с азербайджанския "Себаил", чешкия "Баник" (Острава), сръбския "Младост" (Лучани) и литовския "Судува".
896
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД