:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 539
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" отхвърли нова оферта за Каранга

Треньорът Стамен Белчев спести похвалите след 8:0 срещу тима на Фабио Капело
Снимка: Спортал
Стамен Белчев (вдясно) и помощникът му Даниел Моралес (вляво) се снимат за спомен с една от легендите в треньорската професия - Фабио Капело, сега наставник на "Дзянсу Сунинг"
Интересът към голмайстора на "ЦСКА-София" Фернандо Каранга не секва, въпреки че от клуба обявиха, че няма да го продават през зимния трансферен период. Испанският сайт pucelafichajes.com съобщи, че местният втородивизионен "Валядолид" е поискал да купи бразилеца, но от българския тим категорично са отказали преговори. Същата медия написа преди дни и че "ЦСКА-София" има интерес към нападателя на "Валядолид" Хайме Мата, който е искан и от "Левски".

В същото време бразилският мениджър Руджерио "Джери" Перейра обяви пред "Диема спорт", че в родината му се е появила информация, че най-сериозната оферта за Каранга е от арабски клуб, но също не е била приета.

Бразилският нападател бе титуляр в първия спаринг на "ЦСКА-София" на лагера в Испания и вкара един от головете при разгрома с 8:0 над китайския "Дзянсу Сунинг", чийто треньор е италианската легенда Фабио Капело. Хеттрик направи Кирил Десподов, а по едно попадение добавиха Роланд Алберг, Радослав Живков, Стойчо Атанасов и Станислав Манолев. След мача стана ясно, че решаващо за изразителния успех се е оказало решението на Капело да не пуска човек на мястото на негов футболист, който бе изгонен при 0:3.

Треньорът Стамен Белчев пък прояви реализъм след победата над тима на прочутия си колега. "Въпреки че през второто полувреме противникът остана с човек по-малко, аз съм доволен от всички момчета, макар да има още какво да се желае. Новите са опитни футболисти. Опитваме се да отстраним или намалим грешките. Очаквахме по-труден мач, но не трябва да се заблуждаваме, че сме направили нещо велико. Трябва да изчистим още технико-тактическите задачи и елементи, за да изглеждаме така, както на мен ми се иска. Трябва да сме стъпили здраво на земята и да знаем, че отборът трябва да се раздава максимално", коментира Белчев. Той не даде никаква почивка на отбора и вчера, в деня след мача, проведе две занимания с всички футболисти.

Следващата контрола на "ЦСКА-София" в Испания е в събота срещу "Динамо" (Киев).
996
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД