:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 92
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Националът Тонев е искан от гръцкия АЕК

Националът Александър Тонев е пред трансфер в гръцкия АЕК. Тази информация е споделена от италианския журналист Джанлука ди Мардзио, който е известен с добрите си контакти сред мениджъри и клубове в Италия.

Тонев (27 г.) е в трансферния списък на настоящия си клуб "Кротоне", където този сезон е записал само 8 мача, без да е вкарал гол. До момента се знаеше, че интерес към българския халф има от отбори от Серия Б, второто ниво на футбола в Италия. Дори се появиха спекулации, че един от тези клубове е "Палермо", където играе Ивайло Чочев.

АЕК в момента е на трето място в Гърция, на 3 точки от лидера "Олимпиакос", и търси подсилване на тима, за да атакува поне второто място, което дава право на квалификации за Шампионската лига. Гръцкото първенство би било петото, в което Тонев ще играе след полското ("Лех"), английското ("Астън Вила"), шотландското ("Селтик") и италианското, където през сезон 2015/16 игра в Серия А и за "Фрозиноне".
926
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД