:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 365
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Милан" спечели дерби с гол с ръка

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Патрик Кутроне (вдясно) бележи скандалния гол, с който "Милан" поведе срещу "Лацио" при победата с 2:1 в Милано. В най-късния неделен мач пък "Рома" загуби с 0:1 в Рим от "Сампдория".
"Милан" постигна трета поредна победа в Серия А, след като би с 2:1 "Лацио" в мач от 22-рия кръг. Съперникът на "Лудогорец" в Лига Европа обаче получи подкрепа от съдиите, тъй като първият гол бе отбелязан с ръка. Автор на попадението бе Патрик Кутроне, който след мача убеждаваше треньора на "Лацио" Симоне Индзаги, че е играл с рамо. Впоследствие обаче 20-годишният футболист призна за играта с ръка, като написа в "Инстаграм": "Видях кадри от гола. Това беше момент на адреналин и инстинкт. Исках да ударя топката както трябва. Не беше умишлено. Съжалявам, че честността ми се поставя под въпрос".

Иначе "Лацио" изравни чрез Адам Марушич, а Джакомо Бонавентура донесе успеха на домакините. "Милан" започна със 7 италианци в титулярния състав, което е рекорд през този сезон в Серия А.
989
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД