:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Дисциплината на "Лудогорец" притесни сериозно треньора

Димитър Димитров се оплака от липса на алтернатива на Натанаел
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ЛУДОГОРЕЦ"
Най-важният футболист на "Лудогорец" - Марселиньо, се опитва да пробие през трима футболисти на "Кайрат" при загубата на разградчани с 2:3 в Турция.
Тактическата дисциплина на "Лудогорец" още не е на нужното ниво. Тази констатация направи треньорът на тима Димитър Димитров след загубата с 2:3 от казахстанския "Кайрат" в Белек. Това бе и първото поражение на българския шампион по време на лагера в Турция, въпреки че разградчани поведоха с 2:0 след два гола на Върджил Мисиджан.

"Днес не ни се получи играта. Допуснахме гол от 30 метра, после от дузпа, която дойде, без да има опасност пред вратата ни. Играта ни не беше на ниво от първото полувреме. Имахме положения при 2:0 да затворим мача, но не успяхме. Когато не вкараш, обикновено ти вкарват. При дисциплината имаме сериозни пропуски все още. Не отдавам огромно значение на резултата, въпреки че всяка загуба е неприятна. Трябва да си направим изводи, особено след представянето на нашия отбор през второто полувреме", коментира Димитров. Той призна, че все още прави ротации и търси оптималния състав.

Другият наболял въпрос пред наставника е липсата на качествена алтернатива на левия бек Натанаел. Димитров обаче бе скептичен относно възможността да бъде привлечен нов играч на този пост до края на зимния трансферен период. По-скоро ще се търсят варианти с преквалифициране на някои от останалите налични футболисти.

Проблемът на левия бек се задълбочи още повече, след като Александър Василев бе отпратен от лагера в Турция и ще се готви индивидуално в Разград. Дисциплинарната санкция срещу 22-годишния защитник е заради отказа му да поднови договора си с "Лудогорец", след като настоящият му изтича през юни. Към Василев има интерес от чуждестранни клубове, като в Италия се появиха информации, че бившият младежки национал на България е следен от два отбора от Серия А - "Дженоа" и "Беневенто".

Въпреки безалтернативността на Натанаел Димитров реши да не щади бразилеца и го пусна като резерва срещу "Кайрат", като го бе предвидил и за титуляр в снощната проверка срещу руския втородивизионен "Балтика". До края на лагера в Турция "Лудогорец" ще срещне още един руски отбор - елитния "Арсенал" (Тула) на 3 февруари, а утре е мачът срещу бившия отбор на Димитър Димитров - казахстанския "Иртиш".
724
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД