:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" даде 200 000 евро за португалец

"Сините" може да вземат под наем ляв бек от френския "Рен"
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Алфонсо Фигейредо (вляво) има богат опит в родината си като футболист на "Боависта", където бе три години (2013-2016), преди да премине в "Рен".
"Левски" си осигури пети нов футболист през зимата. Клубът се е разбрал с халфа Фелипе Нашименто, като ще плати 200 000 евро за него на "Динамо" (Букурещ). Според румънските медии исканата сума за него е била 250 000 евро, но от "Динамо" са склонили и на 200 000. Нашименто пък сам поискал да дойде в "Левски", тъй като в България ще получава по-голяма заплата.

23-годишният португалец е юноша на "Бенфика". През есента той изигра 19 мача за "Динамо", в които вкара 2 гола. Нашименто е петият нов футболист на "Левски" през зимата след Аймен Белаид, Станислав Костов и бразилците Паулиньо и Ривалдиньо.

Очаква се скоро "Левски" и "Динамо" (Букурещ) да направят още един трансфер, но в обратна посока. Почти сигурно халфът Нелуц Рошу ще напусне българския тим и ще се завърне в родината си. "Говорих с ръководството на "Динамо" и потвърдих, че искам да премина там. В момента чакам всичко да се реши и сделката да стане факт. Мениджърът ми води преговорите", каза Рошу пред румънските медии.

Първоначално имаше информации, че двата клуба може да направят размяна на играчите, но сделките ще са отделни, като "Динамо" също ще плати трансферна сума за Рошу.

"Левски" ще привлече и още един нов футболист в близките дни. "Сините" търсят ляв бек, като според френските медии вече са го намерили. Очаква се договор с клуба да подпише португалецът Алфонсо Фигейредо, който играе в елитния френски "Рен". 25-годишният защитник е юноша на "Спортинг" (Лисабон), минал е и през младежките формации на "Брага", но дебютът му при мъжете е за "Боависта", където играе от 2013 до 2016 г. За "Рен" Фигейредо има едва 10 мача, като 5 от тях са през този сезон. Португалецът ще бъде пратен под наем в "Левски" до края на сезона.

Вече бившият нападател на "сините" Жуниор Мапуку използва социалните мрежи, за да се обърне към феновете на тима. Конгоанецът публикува своя снимка с екипа на "Левски" и написа: "Никога не забравяйте името ми!". Мапуку бе продаден във втородивизионния китайски "Шъдзяджуан Евър Брайт", като се очаква "Левски" да получи 500 000 евро от този трансфер.
2
893
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
29 Януари 2018 21:18
Сини Шампиони!!!
29 Януари 2018 21:25
(снимка: натиснете тук)
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД