:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тръмп заплаши ЕС с търговски санкции

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп отново каза, че смята себе си за гений.
ЕС е много несправедлив към САЩ в търговските отношения, заявява президентът на САЩ Доналд Тръмп в интервю за британската тв Ай Ти Ви, записано в кулоарите на Световния икономически форум в Давос. Тръмп намеква, че ще отвърне на Европа с репресивни мерки.

След това той допълва, че САЩ ще сключат търговско споразумение с Великобритания, след като страната напусне ЕС, и подчертава, че той самият е много популярен във Великобритания. Тръмп казва, че очаква да посети Великобритания, където е поканен от кралица Елизабет Втора да направи държавно посещение. Президентът на САЩ заявява, че би заел много по-твърда позиция от британския премиер Тереза Мей в преговорите с Брюксел за Брекзит.

Еврокомисията заяви, че ще реагира "бързо и подходящо", ако Вашингтон наложи търговски ограничения, след като американският президент Доналд Тръмп обвини блока, че търгува "много несправедливо".

"Европейският съюз е готов да реагира бързо и подходящо, в случай че износът ни бъде засегнат от каквито и да било ограничителни търговски мерки от САЩ", заяви говорителят на Европейската комисия Маргаритис Схинас. "За нас търговската политика не е игра без печеливши, не става дума за победители и губещи. Ние в ЕС вярваме, че в търговията може и трябва всеки да печели", каза Схинас.



ОТКРОВЕНО

"Аз съм стабилен гений", отвърна президентът на САЩ на въпрос какво е здравословното му състояние и какво мисли за отправяните понякога към него квалификации, че е луд и в недобро физическо здраве. Попитан дали яде бургери, той отговори, че яде чудесна храна, приготвена от някои от най-добрите готвачи в света. "Мисля, че всъщност се храня много добре", каза той.
3
1204
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
30 Януари 2018 02:28
Президентът на САЩ заявява, че би заел много по-твърда позиция от британския премиер Тереза Мей в преговорите с Брюксел за Брекзит. 
30 Януари 2018 16:01
"Аз съм стабилен гений"

Самодиагноза
30 Януари 2018 16:25
"Аз съм стабилен гений", отвърна президентът на САЩ...

Не е нужен много ум за да си мислиш, че си по-умен от другите!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД