:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Отсъствието на Бойко Борисов



от Народното събрание, докато се гледаше вотът на недоверие срещу неговия кабинет, не срива парламентаризма у нас, смята вицепремиерът Томислав Дончев. "Там имаше остра парламентарна дискусия", аргументира се той пред bTV. Според него демокрацията у нас работи добре. "В политиката е нормално да има и по-емоционални укори. Важно е по време на дискусията да се ражда нещо по-добро", заяви Дончев по повод коментара на президента Румен Радев, че парламентарната република е атрофирала. По отношение на неуспелия вот на недоверие, иницииран от БСП, вицепремиерът каза, че "човек вика най-силно, когато има най-слабите аргументи". "Истинската борба с корупцията започва със следването на еднакви стандарти и когато си на власт, и когато управляваш", изтъкна Дончев.



Системата за търсене на изчезнали деца



чрез социалната мрежа "Фейсбук" започва да работи, след като началото й беше дадено вчера от МВР и Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП). "При получаване на сигнал за изчезнало дете, което отговаря на заложените изисквания между компетентните органи и "Фейсбук", се изпраща сигнал до ГДБОП. След това ще бъде правена проверка на информацията и ще се изготви т. нар. постер - уебстраница с подробна информация за изчезналото дете, която може да доведе до бързото му откриване", обясни зам.-директорът на вътрешните работи Красимир Ципов. Съобщение ще бъде изпращано от "Фейсбук" до всички потребители в радиус от 200 км от изчезналото дете. ГДБОП предоставя телефон 02/982 83 53, на който да се подава информация и който ще работи денонощно. Системата няма да може да бъде използвана за стари случаи с изчезнали деца. Сигнали могат да се подават и на тел. 112.
1
837
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
30 Януари 2018 11:27
Томислав Дончев, напротив!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД