:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Пирин" защити своя администратор с декларация

Ръководството на "Пирин" (Благоевград) защити администратора на клуба Велислав Елезов, който обвини кмета на Симитли Апостол Апостолов, че му е нанесъл побой по време на мач. Елезов заяви, че е завел съдебен иск срещу Апостолов, а последният отрича въобще да е бил на стадиона.

"Заявяваме, че Велислав Елезов е не само един от най-важните хора в нашия екип, той е човек, който дава сърце и душа за клуба. Всички сме съпричастни и го подкрепяме безрезервно в битката му за право и справедливост. Смятаме, че Република България е демократична и правова държава, в която споровете следва да бъдат решавани пред компетентните власти. Разчитаме на правоохранителните органи и съдебната власт да достигнат до обективната истина и тя да стане обществено достояние", пише на сайта на "Пирин".

Същевременно в отбора пристигнаха на проби двама нападатели - румънецът Стефан Каталин Тира и англичанинът Фло Божай. Двамата ще бъдат тествани от треньора Милен Радуканов още днес в контролата с "Мезьоковежд" (Унг) на лагера в Сиде (Тур).

23-годишният Тира (185 см) има 3 мача и 1 гол за младежкия отбор на Румъния. Играл е в "Адо ден Хааг" (Хол) и "Нефтчи" (Азер), а идва от "Ювентус" (Букурещ), където вкара 2 гола в 16 мача. Флорант "Фло" Божай е роден в Лондон, а родителите му са бежанци от Косово. Той е юноша на "Хъдърсфийлд" и миналия сезон е играл в 8 мача в Чемпиъншип.
1
1043
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Февруари 2018 08:44
"Пирин" защити своя администратор с декларация

И Мутрьо защищава своя интимен приятел...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД