:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 489
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Домусчиев: Няма как да сме на 100% срещу "Милан"

За "Лудогорец" по-важно е първенството, обяви босът
Зимната пауза в българското първенство е негативен фактор, който неизбежно ще окаже влияние върху представянето на "Лудогорец" в сблъсъка с "Милан" от 1/16-финалите на Лига Европа. Това посочи собственикът на разградския клуб Кирил Домусчиев десет дни преди първия мач срещу италианския гранд. Срещата на ст. "Лудогорец Арена" е идния четвъртък (15 февруари), а реваншът на "Сан Сиро" в Милано е седмица по-късно (22 февруари).

"Още не го мисля този мач. Може би като наближи датата, ще е по-различно. За нас е по-важно първенството и там трябва да хвърлим максимално усилия. Мача с "Милан" ние ще го изиграем на най-високо ниво. Неприятното е, че те влизат във форма. За съжаление, след подготовка и двумесечно прекъсване на първенството ние няма как да сме на 100%. Ако сме на 80%, ще е добре. И ако можем с тези 80% да ги отстраним, ще е голям успех", заяви Домусчиев пред БНТ.

Босът допълни, че цялостна оценка за работата на треньора Димитър Димитров може да бъде дадена едва след края на сезона в Първа лига. Засега 58-годишният бургазлия се ползва с пълната подкрепа на ръководството.

"Все пак аз не съм специалист, за да коментирам Херо. В крайна сметка резултатите през пролетта и играта на отбора ще покажат възможностите на този отбор под негово ръководство - посочи Домусчиев. - На тренировките се отделя много време за тактическа подготовка. Това е неговият почерк. Неслучайно посещавам от време на време отбора, защото все пак има моменти, в които и собственикът трябва да си каже тежката дума. Авторитетът, който имам сред играчите, също помага на треньора."
739
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД