:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Конте вече е с един крак извън "Челси"

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Капитанът на "Уотфорд" Трой Дийни размахва средни пръсти след гола си от дузпа при победата с 4:1 над "Челси". След мача той обясни, че жестът му не е бил насочен към съперниковия отбор, а към тези, които са спекулирали с бъдещето му по време на януарския трансферен прозорец. Въпреки това Дийни най-вероятно ще бъде наказан от Футболната асоциация на Англия.
Шампионът на Англия "Челси" подготвя уволнението на мениджъра Антонио Конте след тежката загуба с 1:4 при гостуването срещу "Уотфорд" в последен мач от 26-ия кръг на Висшата лига, твърдят повечето медии на Острова. Това бе шесто шампионатно поражение за "сините" от началото на сезона и второ поредно след домакинското 0:3 срещу "Борнемут".

Според експерти на "Скай спортс" Конте ще бъде сменен още преди "Челси" да приеме "Уест Бромич" в понеделник. Още повече, че в Италия се появиха информации, че специалистът е преговарял да се върне като селекционер на националния тим на родината си. Има и издания, които очакваха уволнението да стане факт още снощи.

Дори вече е посочен фаворитът за нов мениджър на тима - бившият треньор на "Рома", "Селта" и "Барселона" Луис Енрике. Изброени са и други варианти - Маурицио Сари ("Наполи"), селекционерът на Германия Йоахим Льов. Част от букмейкърите вече не приемат залози за смяната на Конте и дават също така шансове за завръщането на Карло Анчелоти или Гуус Хидинк.

Самият Конте на три пъти повтори на пресконференцията след мача с "Уотфорд", че не е притеснен. "Оставам тук и продължавам да работя с всички сили. Напрежение? Какво напрежение? Какво е това напрежение? Аз си върша работата - ако това е достатъчно, ок. В противен случай клубът има право да вземе друго решение", заяви той. Любопитното е, че вчера се появи статистика, че Конте и Хосеп Гуардиола ("Манчестър С") са мениджърите с най-висок процент победи в историята на Висшата лига - по 70.3%.
839
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД