:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роси ще прави нова чистка в "Левски"

Италианецът призова за повече търпение към новопривлечения Ривалдиньо
В "Левски" започва работа върху бързината в играта на отбора. Това заяви треньорът Делио Роси вчера след завръщането на тима от лагера в Малта. Подготовката там завърши с победа - 2:1 над местния "Гзира Юнайтед", като точни бяха Давид Яблонски и Филипе Нашименто от дузпа.

"Със сигурност работим, за да ви хареса играта на "Левски". Трябва да определим каква е целта на една подготовка. Този лагер не беше ориентиран към непосредствени резултати, а към кондиция за дълъг сезон, какъвто ще е пролетният", коментира Роси.

Италианецът заяви също, че ще трябва да освободи или преотстъпи 5-6 футболисти от отбора, тъй като в момента разполага с 28, а са му нужни 22-ма. От новопривлечените играчи не очаквал да вдигнат чувствително класата на тима, а да го доокомплектоват. Сред тях от повече време за адаптация се нуждае само Ривалдиньо, за когото италианският специалист предположи, че ще е готов за игра до 2-3 седмици.

Специални похвали получиха юношите в тима. "Мисля, че трябваше да им дам премия, защото те работиха много усърдно в тази подготовка. Много съм впечатлен от момчетата набор 2000-2001. Лагерът бе дълъг и тежък, но те ми дадоха много позитивни отговори. Както като физическа издръжливост, така и като мисловна дейност. Някои от тях имат потенциала един ден да играят за първия отбор. Предпочитам да работя с тях, защото виждам перспектива. Може да отнеме година-две-три, може и месеци", заяви Роси.

Словашкият халф на "сините" Роман Прохазка пък заяви, че няма против да поднови договора си. Той е получил запитване от ръководството дали иска да преподпише и е отговорил утвърдително, но до същински преговори не се е стигнало все още.

Официалното представяне на "Левски" преди пролетния полусезон ще е в събота, когато тимът приема "Сливнишки герой" от 17.30 ч. в контрола.

788
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД