:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Министерството

на младежта и спорта (ММС) и българският спортен тотализатор (БСТ) раздадоха премии за 215 000 лв. на най-добрите български спортисти и треньори за 2017 г. Отличените бяха разделени в седем категории: таекуондистът Александър Джорджев ("Млад спортист до 14 г."), плувецът Антъни Иванов ("Млад спортист до 18 г."), боксьорът Даниел Асенов ("Млад спортист до 23 г."), параатлетът Ружди Ружди ("Спортист с увреждания"), ансамбълът по художествена гимнастика ("Отбор на България"), неговият наставник Весела Димитрова ("Треньор на България") и тенисистът Григор Димитров ("Спортист на България").



Тенисистката

Юлия Стаматова се класира за II кръг на турнира на твърд корт в Анталия (Тур, $15 000). 24-годишната левичарка надделя над квалификантката Олександра Пискун (Укр) с 6:3, 0:6, 7:6 (4). Стаматова (№650 в света) заработи $294 от наградния фонд и 1 т. за ранглистата, а за място на 1/4-финалите ще спори с представителката на домакините Мелис Сезер.



Двукратната

шампионка в турнирите от Големия шлем Светлана Кузнецова планира да се завърне на тенис корта през март или април. 32-годишната рускиня се възстановява от операция на лявата китка, заради която пропусна началото на сезон 2018. "Вече започнах подготовка. Чувствам се добре. В идеалния случай ще се върна за турнирите в Индиън Уелс и Маями следващия месец", съобщи носителката на титлите от US Open `04 и "Ролан Гарос `09".



Още 125 г.

затвор получи бившият доктор на американския национален отбор по гимнастика Лари Насар, след като съдът в Мичиган го призна за виновен за сексуално посегателство. Това е третата присъда за 54-годишния лекар, който получи още 235 г. заради детска порнография и по други обвинения. Насар трябва да излежи поне 40 г. от последната си присъда, за да може да подаде молба за помилване.
633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД