:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 362
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седем наши олимпийци започват още от днес

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Макар официалната тренировка по трасето за спринта да е днес, и вчера жените биатлонистки имаха занимания на зимния стадион в Алпенсия. На снимката: чехкинята Ева Пушкарчикова, бронзова медалистка с щафетата на 4х6 км от Сочи`14, зарежда пушката си.
Седем български олимпийци на практика ще започнат своето участие на игрите в ПьонгЧанг `18 още от днес, два дни преди официалното откриване. Всички те ще имат първи официални тренировки в своите спортове.

Най-напред ще се появи Владимир Зографски, който още в 11 ч. местно време (4.00 наше) е на тренировъчни опити от нормалната шанца в зимния център Алпенсия. А утре (13.15 българско време) е и квалификацията за състезанието по ски скокове.

От 12.30 ч., пак в Алпенсия, е официалната тренировка (със засичане на времена) за спринта на 7.5 км от женския биатлон. На нея петте ни представителки - Стефани Попова, Десислава Йорданова, Милена Тодорова, Емилия Йорданова и Даниела Кадева, ще имат възможността да опитат трасето за спринтовото ски бягане и да направят официална прострелка на стрелбището.

Единственият ни представител в спускането с шейни - Павел Ангелов, ще направи официална тренировка на ледения улей в Алпенсия, от 12.45 наше време. Той е №15 в гр. А, която ще има две пробни спускания в първия тренировъчен ден, а утре - още две.
690
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД