:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шест държави

дебютират в ПьонгЧанг`18 - Еквадор, Еритрея, Косово, Малайзия, Нигерия и Сингапур, което е рекорд по брой нови нации наведнъж на една зимна олимпиада. Рекорден е и броят на участниците в игрите - 2902-ма от 92 страни. А бюджетът на олимпиадата в Южна Корея е $2,4 млрд.



Повечето

от олимпийците на Великобритания възнамеряват да пропуснат церемонията по откриването на игрите утре заради очакваното студено време (температури между -20 и -22 градуса). Ръководството на отбора и без това препоръча на тези, които имат състезания в първите дни, да се въздържат от церемонията, за да не рискуват да се простудят.



Грузия

се надява да организира зимната олимпиада през 2030 г. и в тази връзка през март в страната ще пристигне специална група на МОК, която да проследи началото на подготовката по кандидатурата на страната. Това обяви президентът на Грузия Георгий Квирикашвили. През януари той се срещна с шефа на МОК Томас Бах и обсъдиха възможността в страната да има зимни игри.



Севернокорейските

олимпийци няма да получат подарък - смартфон и луксозна екипировка, както останалите спортисти в ПьонгЧанг`18, защото санкциите срещу КНДР забраняват подобно нещо.
697
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД