:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 433,443,648
Активни 385
Страници 3,488
За един ден 1,302,066

CAS задължи МОК да даде спешно всички документи

МОК трябва до 9 ч. тази сутрин (2:00 бълг.време) да предостави на Спортния арбитражен съд (CAS) всички документи по решението на Изпълкома от 05.12.2017 г. за руското участие в ПьонгЧанг`18. Това обяви самият CAS, който вчера започна изслушванията на 32-мата руснаци, подали иск да бъдат допуснати до игрите. Решение се очаква до довечера. Същевременно иск подадоха и 15 от 28-те руски спортисти, чиито допинг наказания от Сочи`14 CAS отмени. Там решение ще има до обяд на 9 февруари.

Генсекът на CAS Матийо Реб обяви, че който от общо 47-те руснаци бъде допуснат от съда, ще участва, без МОК да може да го спре.
2
913
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
08 Февруари 2018 09:14
Над МОК-а надвисват градоносни облаци.
08 Февруари 2018 11:57

= «...По сути, функционеры МОК и WADA совершают преступление, а сколько они их уже совершили... Надеемся, что все они будут раскрыты и эти чиновники от «спорта» понесут очень строгое и вполне заслуженное наказание...».

/Цитат из «Раскрытие преступлений функционеров МОК и WADA ещё впереди»; 07.02.2018; Администратор; http://webkamerton.ru/2018/02/raskrytie-prestuplenii-funkcionerov-mok-i-wada-ese-vperedi?utm_source=politobzor.net): «... Остаётся только повторить очевидное: всё происходящее не имеет отношения ни к допингу, ни к олимпийским идеалам. Это просто большой шоу-бизнес, в данном случае исполняющий выгодный сопутствующий политический заказ. ... О какой очевидности нам говорит эта склока? О том, что мировой профессиональный спорт - это большой шоу-бизнес. Типа «Евровидения», только бабла побольше. Большое управляющее чиновничество здесь имеет большой гешефт, а спортивный пролетариат - крохи...».

= PS:
-1): «... В принимаемых МОК решениях много политики и мало спорта (каквато е и публичната позиция на Председателя на Българския Олимпийски комитет – Стефка Костадинова,... за което, – едно Човешко, едно Българско, едно мъжко – Браво на Стефка;вметнатото в скоби – мое, Й.В.). Такое заявление в интервью агентству Sputnik Франция сделал глава общественной организации Athletes For Transparency, французский эксперт по вопросам допинга Пьер Салле. По словам эксперта,необходимо пересмотреть находящуюся на последнем издыхании систему для того, чтобы в дальнейшем избегать принятия политических решений. ... В то же самое время, отметил Салле, комитет выступает в защиту от травли общественности лыжников, ставших фигурантами очередного допинг-скандала ...»

(Александр Фролов; 07.02.2018; https://politexpert.net/90575-ekspert-mirovaya-antidopingovaya-sistema-nakhoditsya-na-poslednem-izdykhanii?utm_source=politobzor.net).

- 2) «...Этот политический конфликт, прикрытый сфальсифицированными и недоказуемыми претензиями по вопросам допинга, исчерпывает себя. В то же время сам по себе он имел обратный эффект – вместо дискредитации России, он привлек внимание к стране, спортсменов которой преследовали вразрез со всеми принципами объективного и честного спорта. В данном случае наибольший урон нанесен именно WADA и МОК...».

(Цитат от «Встретили как героев: Корея ставит точку в антироссийской кампании WADA и МОК »; Валентин Гуляев; 06.02.2018; https://newinform.com/103881-vstretili-kak-geroev-koreya-stavit-tochku-v-antirossiiskoi-kampanii-wada-i-mok?utm_source=politobzor.net ; + видео).
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД