:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 172
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Цялото ръководство на столичното IV РПУ е сменено,

съобщи БНР. Началникът Теменужка Капчина е преназначена в Националната полиция. Сменен е и заместник-началникът Теодор Тасев. На негово място е бил представен Делян Гешев, досега шеф на криминалната полиция в полицейското управление. Сменена е и шефката на разследващото звено Аделина Малакова. Не са ясни причините за масовата рокада.



Ценко Чоков вече не е кмет на село Галиче,

реши Върховният административен съд, като прекрати пълномощията му, съобщи lex.bg. ВАС остави в сила решението на административния съд във Враца, който потвърди решението на Общинската избирателна комисия в Бяла Слатина за прекратяване на мандата на Чоков от 6 октомври 2017 г. Той е в ареста от май 2016 г., тъй като срещу него има дело за това, че е ръководил организирана престъпна група за рекет, лихварство, побоища и палежи.



Прокуратурата работи извън правилата

или си създава такива, които й помагат да работи вън от закона, заяви пред bTV лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева. Тя уточни, че "последният хит" в действията на държавното обвинение са промените в Наказателния кодекс, където много лесно някой може да бъде осъден за престъпление по служба. Според нея работещите в прокуратурата нямат идея какво е пазарна икономика, а изработените от правосъдното министерство промени в законодателството показвали, че ведомството "очевидно е оглавено от не дотам грамотни хора".





938
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД