:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

накратко

Близо 100 000 лв. плаща



България по три дела в Европейския съд по правата на човека - "Гаврилов срещу България", "Шехова срещу България" и "Делина срещу България". Изпълнението включва изплащането на общо 99 570 лв. обезщетения за претърпени имуществени и неимуществени вреди, както и разходи и разноски по делата, съобщиха от правителството, след като МС одобри решението. И в трите случая жалбите са за нарушение на правото на справедлив съдебен процес и на правото на собственост поради неизпълнение на влезли в сила съдебни решения. Отделно министрите одобриха и допълнителни разходи от 240 070 лв. за обезщетения от м.г., като забавянето е по вина на жалбоподателите.



1200 деца ще получат



еднократна финансова помощ или стипендия за спечелени призови места на международни и национални конкурси, олимпиади и състезания в областта на науката, изкуствата и спорта, реши вчера кабинетът, приемайки програма с мерки за закрила на деца с изявени дарби. За поредна година обаче програмата е насочена само към деца от държавни и общински училища, въпреки че отдавна се обещава тя да обхване и талантливите деца в частните училища. Еднократната финансова помощ е в размер до 195 лв. за подпомагане на обучението в курсове по изкуства, наука и спорт, за участие на деца в пленери, обучителни и тренировъчни лагери, в конкурси и пр. Стипендиите се предоставят за 12 месеца и са в размер на 135 лв. месечно.



Бившият генерален директор на БНТ



Уляна Пръмова е новият шеф на дирекция "Новини и актуални предавания" на телевизията, съобщиха от БНТ. Пръмова заемаше същата позиция през 2003/2004 г. След това два последователни мандата бе генерален директор в БНТ до 2010 г. Пръмова е управлявала новините в телевизия "Ден" и BBT. В БНТ тя ще заеме поста, освободен от Константин Кисимов, който подаде оставка дни след като за програмен директор на БНТ1 бе назначен Емил Кошлуков.
1
1124
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
08 Февруари 2018 09:47
Пръмова е управлявала новините...

Моля, ако някой знае как се управляват новините – да поясни...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД