:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 190
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Димитров: Ще е трудно, но можем да бием "Милан"

Съперникът ни е в подем и в по-добра кондиция от нас, заяви треньорът на "Лудогорец"
СНИМКА: СПОРТАЛ
Димитър Димитров
Наставникът на "Лудогорец" Димитър Димитров изрази оптимизъм преди днешния първи 1/16-финал в Лига Европа срещу "Милан". Двубоят в Разград е от 20 ч. и ще се предава по БНТ1 и БНТ HD.

"Надявам се да станем свидетели на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто очаква цяла България... "Милан" е едно огромно предизвикателство. Надявам се на успех. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска... Ако не вярвам, нямаше да съм треньор на този отбор. Вярвам на 100%. Надявам се късметът и шансът да са с нас. Надявам се да ни подценят, това ще е в наш плюс. Нашите футболисти са на гребена на емоциите. Знам, че в мача емоцията ще бъде водеща. Пред собствена публика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще бъде офанзивен", коментира Димитров.

Той допълни, че в "Лудогорец" са гледали вече много мачове на "Милан" - по телевизията и на живо. Димитров отчете, че италианският тим е в подем в последните си двубои, а освен това е в по-добра кондиция от българския шампион, тъй като първенството в Италия е в разгара си.

Основните проблеми пред разградчани си остават наказанията на бразилеца Натанаел (1 мач) и румънския нападател Клаудиу Кешерю (2 мача). Първият се очаква да бъде заменен от сънародника си Лукас Саша. "Играл съм десен бек. Ляв не е много по-различно. Не е лесно да се замести футболист като Натанаел, но съм готов и ще дам всичко от себе си", каза Саша, който в "Лудогорец" е играл също на всички позиции в халфовата линия. Голям е шансът също така официален дебют да направи полският нападател Якуб Швиерчок на мястото на Кешерю. В тима на "Милан" няма големи изненади. От групата отпадна контузеният хърватски национал Никола Калинич.

Букмейкърите дават предимство на италианския тим. "Еврофутбол" определи коефициент 2.01 за успех на "Милан", 3.20 за равенство и 3.44 за победа на "Лудогорец". Гигантът bet365, който е спонсор на разградчани, дава съответно 2.10 за "Милан", 3.39 за равен и 3.89 за разградчани.
596
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД