:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 578
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Роналдо счупи още рекорди с 2 гола срещу ПСЖ

Французите оправдаха загубата си от "Реал" със съдията
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Кристиано Роналдо (вляво) реализира изравнителния гол от дузпа.
"Реал" спечели с 3:1 дербито от осминафиналите на Шампионската лига срещу "Пари Сен Жермен", а голямата звезда отново бе Кристиано Роналдо. Португалецът вкара два гола, първия от дузпа, с което постави още рекорди в Европа. Той вече има 101 гола само с екипа на "Реал" в Лигата и стана първият футболист, вкарал повече от 100 попадения за един отбор. Лионел Меси е с 97 за "Барса". А Роналдо е с общо 116, тъй като вкара и 15 за "Манчестър Юн". Постижението му за "Реал" е още по-впечатляващо, тъй като той има 95 мача с екипа на кралския клуб в турнира. През този сезон Кристиано реализира 11 пъти в 7 мача от турнира и е първият, с повече от 10 гола в 6 поредни сезона на турнира.

Иначе "Реал" стигна до успеха след обрат. Адриен Рабио изведе ПСЖ напред, но Роналдо вкара от дузпа в края на първото полувреме. В 83-ата минута португалецът се разписа за втори път, а Марсело отбеляза за 3:1 три минути по-късно.

"Това е Шампионската лига, а ние имаме опит. Играхме добре и имаме аванс преди реванша, но трябва да отидем в Париж, за да вкараме още голове и да победим", каза Роналдо.

От ПСЖ пък обвиниха съдията Джанлука Роки. Според треньора на французите Унай Емери, реферът е дал пресилена дузпа за "Реал" и е спестил такава за неговия тим за игра с ръка на Серхио Рамос. Президентът на клуба Насер Ал-Хелаифи бе на същото мнение: "Имаше и два жълти картона, несъществуваща засада на Килиан Мбапе. Тези неща правят разлика срещу големи отбори като "Реал". Миналата година срещу "Барселона" беше реферът. Сега отново, срещу "Реал". УЕФА трябва да направи нещо."

В другия осминафинал пък "Ливърпул" на практика си осигури продължаване, след като смачка с 5:0 "Порто" в Португалия след хеттрик на Садио Мане и по един гол на Мохамед Салах и Роберто Фирмино.
885
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД