:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 283
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Надзиратели ще протестират

в 27 града всеки ден през следващите 10 дни за по-добри условия на труд и заплати, съобщи БГНЕС. На 24 февруари ще се проведе национален протест пред Министерството на правосъдието. Предишния ден недоволството ще обхване всички затвори, като пред административните сгради ще излязат протестиращи. На 10 март ще има шествие, което ще потегли от Министерството на правосъдието и ще спре пред Министерския съвет. На 26 март, когато има среща на министрите на правосъдието на страните от ЕС, надзирателите ще се опитат да привлекат вниманието им.



С гласовете на ГЕРБ,

"Обединените патриоти" и "Воля" Народното събрание отхвърли ветото на президента Румен Радев върху Закона за опазване на земеделските земи. Екологични организации алармираха, че предложенията, прокарани тихомълком между първо и второ четене, създават възможности за разрастване на строителството в земеделски земи в атрактивни за инвеститорите райони като София, Пловдив и по Черноморието.

822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД