:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Космически домати за Дельо

Лафът "Доматите не ги ядем с колците" не е достатъчно силен за печата. По-правилно е да се каже, че на прелитащия му се иска да изяде доматите, а с колците да удари у главите всички. Тия дописници току бълват съдържание, от което може да ти увехнат и доматите, и колците.

Аграрно-планетарният коментар (АПК) е силно застъпен в "Телеграф" със следното заглавие: "Качват BG домата на Марс". Разгеле, Дельо хайдутин сигур е умрел от глад вече, толкоз години се щура насам-натам, петимен за ракия със салата. Обаче учените от БАН не са патриоти, джанъм, ама хич. "Българската космическа оранжерия може да изхранва първата човешка колония на Марс...". Безродници, ще хранят милионери космически туристи, разбираш ли. Лиготии! По-балансирана е марсианската тема в "Монитор": "Ядрени двигатели носят НАСА към Марс". Па ние мислехме, че горят пернишки кюмюр контрабанда.

"Телеграф" и "Монитор" може и да владеят Космоса, но на земята господар е ББ. А който му доде на гости, му се прехвърля авторитет за пред нашите вестници. Затова широко се отразява всичко за госта Орбан и домакина му. "24 часа": "Орбан донесе на Борисов план за християнска Европа и затваряне на границите". Будалата явно не знае, че ние с арабския и мюсюлманския свят сме много добре, на всеки ъгъл имаме дюнер. Друго си е да прочетеш в "Стандарт": "Орбан иска рамо от Борисов за план Граница". От ББ рамене да искаш - с безкрайна ширина, сила и красота. Сам Берлускони му го мереше в педи (гърба!): "Ето, това е премиер". Не ли?! А най-добре е отразил темата "Телеграф", според когото - "Орбан: Заслужавате признание за границата". Ама кажи го на Елена Йончева, бре Викторе! Че само се влачат с ББ по съдилища заради една-две изпуснати думи. Клета история, даже Премиерът не можа да стане пророк у нас. Но един ден всички, дори на островите Зелени нос, ще признаят космическата му роля. И ще го почерпят с домати. Без суджук, омръзна Му. С бахур!
1176
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД