:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС глоби "Левски" и "Ботев" с общо 10 300 лв.

СНИМКА: СПОРТАЛ
Кирил Ивков, който бе един от най-близките приятели на Павел Панов, отдава почит пред портрет на бившия национал, поставен в негова памет на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов" вчера. Погребението на Панов ще бъде днес от 11 ч. на Централните софийски гробища, а поклонението ще започне половин час по-рано.
Глоби в общ размер на 10 300 лв. наложи Дисциплинарната комисия към БФС на "Левски" и "Ботев" (Пд) за неделния мач между двата отбора. По-голяма е санкцията за пловдивския клуб - 6300 лв. (за нерегламентирано използване на факли, димки и бомбички, хвърлени предмети с последствия и вулгарни скандирания). Санкцията за "Левски" е общо за 4000 лв. - за обидни възгласи, хвърлени предмети и използване на бомбички. Освен това Антонио Вутов е наказан за 1 мач за натрупани картони и ще пропусне съботния двубой със "Септември" (Сф). "Левски" ще бъде воден в този мач от треньора си Делио Роси, който претърпя в понеделник операция на лявата ръка. От клуба обявиха, че италианецът ще е възстановен до събота.

Междувременно Дисципът на БФС глоби и "ЦСКА-София", с 3300 лв., за поведението на публиката на тима при победата с 5:0 над "Верея". Наказанието е за използване на факли, димки и бомбички, както и нецензурни скандирания."ЦСКА-София" ще възстановява и нанесените щети по ст. "Трейс Арена".

1
953
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Февруари 2018 00:58
КзБФС и КзГ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД