:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

17-годишният

плувец Йордан Янчев подобри един от най-старите ни национални рекорди по време на международния турнир "Пирин" в Благоевград. Талантът от Сандански спечели златния медал на 400 м св. стил при мъжете с време 3:54,93 мин. и така прати в историята върховото постижение на Валентин Кочанов - 3:55,10 от 1988 г.



Роджър Федерер

стана едва вторият тенисист в историята с повече от 800 седмици в Топ 10 на световната ранглиста. Рекордьор е Джими Конърс (САЩ) с 817, а вчера швейцарецът започна своята 801-ва, при това като настоящ №1. На трето място във вечната ранглиста е Андре Агаси (САЩ) със 747, а от действащите тенисисти най-близо до 36-годишния Федерер е Рафаел Надал (Исп) с 670.



Бившата

№1 в женския тенис Аранча Санчес Викарио може да влезе в затвора заедно със съпруга си Хосеп Сантакана, с когото е в развод, заради дълг към Банката на Люксембург в размер на €7,5 млн. Двамата бяха обвинени в измама и прикриване на активи. Адвокатите на банката смятат, че двамата испанци имат достатъчно пари, за да изплатят дълга си. Санчес Викарио и Сантакана се опитаха да избегнат дело, като се преместиха да живеят в Маями (САЩ).



Катарецът

Насер ал-Атия се очаква да кара за "Тойота" в световния рали шампионат (WRC) в избрани кръгове през сезон 2018, като първият от тях вероятно ще бъде рали "Аржентина" през април. Шефът на отбора Томи Макинен сподели, че екипът подготвя четвърти автомобил за шест от състезанията през годината, който ще бъде управляван от двукратния шампион в рали "Дакар" (2011, 2015).
896
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД