:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Григор Димитров: Дошъл съм в Дубай, за да побеждавам

"Участвал съм в много турнири. Реших да пробвам нещо ново. Турнирът в Дубай е смятан за много престижен и е от категория "АТР 500". Дойдох, за да играя и да побеждавам. Сега имам нужда от точки за ранглистата. Освен това в Дубай ще мога да се подготвя за Индиън Уелс и Маями."

Това сподели пред TennisWorldUSA.org тенисистът Григор Димитров, който е поставен под №1 в Дубай (ОАЕ, $2,72 млн.). Световният №4 започва участие днес срещу участващия с "уайлд кард" Малек Жазири (Тун). Срещата е трета на централния корт и ще започне не преди 17 ч. наше време.

За Димитров това е едва второ участие в Дубай, след като в дебюта си през 2011 г. отпадна в I кръг. Жазири пък е 1/4-финалист от 2014 г. Победителят от първия в историята мач между българина и тунизиеца ще срещне във II кръг Робин Хаасе (Хол), който стартира със 7:5, 2:6, 6:4 над квалификанта Кентен Алис (Фр).

Ако стигне до финала, Григор ще изпревари в ранглистата финалиста от Australian Open Марин Чилич (Хър) и ще се завърне като №3 в света.
933
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД