:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 245
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Български олимпийци обясниха провала с пренавиване

Разочароващото представяне на някои от българските олимпийци в ПьонгЧанг `18 бе обяснено от самите тях с грешна психологическа нагласа. Сториха го сноубордистът Радослав Янков и биатлонистът Красимир Анев, които говориха при завръщането в София вчера.

"Равносметката е, че за съжаление прекалено голямото желание да се справя добре ми изигра шега - сподели Янков. - Разочарован съм, тъй като всичко беше фокусирано върху самата олимпиада. Не знам дали това не беше грешка, защото така се покачват собствените ти очаквания и желанието. Може би голямото желание за добро класиране ми попречи."

И Анев бе разочарован от себе си: "Ясно е, че не се получи това, за което бяхме готови и което очаквахме. Причините са много, ще си ги анализираме по-задълбочено с треньора, с федерацията и се надявам да не допускаме повече същите грешки. Мога да виня само себе си. Ако иска да побеждава, човек трябва да се научи да побеждава себе си, да се справя с по-напрегнатите ситуации психически."
907
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД