:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Везенков: Загубихме от Финландия, защото играхме глупаво

Националният отбор по баскетбол допусна втора поредна загуба в гр.F на световните квалификации - 70:75 от Финландия в Хелзинки. Играчите на Любомир Минчев имаха аванс малко преди края, но допуснаха обрат. Звездата на тима Александър Везенков, който игра, след като бе пуснат от "Барселона", обясни, че сами са си виновни.

"Много тежка загуба. Водехме с 5 точки , но играхме глупаво, загубихме ума си, не вкарахме нито точка и накрая не успяхме да завършим както трябваше", каза крилото, който бе най-добър в мача с 28 т. и 10 борби. Той попадна и в класация на ФИБА, след като негова забивка бе избрана под №1.

Треньорът Минчев също отчете слабата игра накрая: "В последните пет минути играхме с много лоша организация в нападение, направихме много грешки, прибързвахме, не сменяхме ритъма."

България е последна в групата с 1 победа и 3 загуби. Чехия е начело с 3-1, а Финландия и Исландия са с по 2-2. На 29 юни България приема Исландия, а на 2 юли гостува на Чехия. Шансовете за продължаване остават, тъй като напред ще се класират първите три отбора.
899
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД