:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Наш защитник е пред дебют в Серия А

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Вратарят на "Милан" Джанлуиджи Донарума е смачкал във въздуха свой съотборник и нападателя на "Рома" Патрик Шик при победата на тима от Милано с 2:0 като гост в късния неделен мач от 26-ия кръг на Серия А. Головете вкараха Патрик Кутроне в 48-ата мин. и Давиде Калабрия в 74-ата.
Младежкият национал Петко Христов е много близо до официален дебют за "Фиорентина" в Серия А. Това се прогнозира от италиански медии на база на силните игри, които защитникът изнася от началото на сезона за младежката формация на флорентинци в първенството Примавера.

Христов, който в четвъртък ще навърши 18 г., е получил втората по сила оценка в тима си за играта и головата асистенция при 3:3 у дома срещу тима на "Интер" (до 19 г.). Българинът е похвален за начина, по който изнася топката и за безкомпромисното си поведение при единоборства.

"Проспорт" съобщава също, че отлично се адаптира и друг бивш играч на "Славия" - Калоян Кръстев (19 г.), който е привикан от треньора на "Болоня" Роберто Донадони да тренира с първия отбор.
923
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД