:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Футболен фен е с опасност за живота след бой в Пловдив

35-годишен мъж е настанен със счупен череп в клиника по неврохирургия
СНИМКА: PLOVDIV24.BG
Пристигналите на място екипи на Трето РУ предотвратили още по-тежки последствия.
Масово сбиване между враждуващи футболни фенове в Пловдив миналата вечер изпрати трима мъже в болница, като единият от тях е в много тежко състояние и с опасност за живота. Мелето е възникнало на кръстовището на бул. "Дунав" и ул. "Васил Левски", а сигналът постъпил в полицията малко преди 22 ч. в неделя.

На място били изпратени екипи на Трето РУ и сектор "Специализирани полицейски сили", които прекратили физическата саморазправа. Трима от участниците в боя - на 35, 39 и 47 г., били откарани по спешност в болница, като най-младият от тях е оставен под лекарско наблюдение. По-късно се разбра, че 35-годишният мъж е със счупен череп и е настанен в клиниката по неврохирургия към пловдивската УМБАЛ "Св. Георги" в много тежко състояние. Пред Plovdiv24.bg лекари уточниха, че такава травма не може да се получи от самостоятелно падане, а е имало силен удар с твърд предмет от друг човек.

Въпреки че липсва официална информация на кои отбори са били фенове участниците в побоя, пловдивските информационни агенции твърдят, че става дума за представители на агитките на местните "Ботев" и "Локомотив". От полицията обявиха само, че е "възникнал конфликт между привърженици на два футболни отбора".

В съобщението се казва още: "При оглед на местопроизшествието допълнително било установено, че има нанесени материални щети по спрян наблизо лек автомобил "Мерцедес". В рамките на образувано досъдебно производство в Трето РУ са предприети активни действия за изясняване на причините и обстоятелствата за сбиването, както и самоличността на инициаторите му."
968
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД