:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" следи Дунга от Египет

Махмуд Абдел-Аати "Дунга"
Халф от Египет е в трансферните планове на "ЦСКА-София". Това стана ясно от информация на всекидневника Youm7, който твърди, че българският клуб преговаря с футболиста на местния гранд "Замалек" Махмуд Абдел-Аати (25 г.), популярен и с прякора Дунга.

"Източници, близки до играча, твърдят, че Дунга е влязъл в сериозни преговори с ЦСКА за трансфер от началото на следващия сезон", се казва в новината на вестника. Твърди се също, че "Замалек" може да пусне играча, тъй като този сезон той не е твърд титуляр. Иначе от 2016 г. насам Абдел-Аати е изиграл 26 мача за тима. Той е и проектонационал на Египет, но още не е записал официален мач за държавния тим.

Най-любопитното е, че египтянинът вече е играл в България. В началото на кариерата си, на 19 г., той играе през есента на 2011 г. за "Светкавица", който тогава е в А група. Махмуд Абдел-Аати записва 6 мача за отбора от Търговище.

"ЦСКА-София" подготвя мащабна лятна селекция, като скаути на клуба наблюдават набелязани играчи в чужбина. Така например Велизар Димитров пътува до Бразилия, а Христо Янев гледа проектопопълнения във Франция и Белгия.

6
1201
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
27 Февруари 2018 07:55
Фалиралият ЦСКА, представляван от Дора Милева, ще съди ЦСКА-София за неправомерно използване на емблеми. Синдикът на армейците е получил “зелена” светлина за действията си от Софийски градски съд на 6 февруари 2018 г. чрез следното съобщение:

Закрито/разпоредително заседание от 6.2.2018
Резултат: С разпореждане
На синдика по компетентност. Указва на синдика, че следва , ако намери основания за това, да предприеме съответните действия посочени към запазване името на длъжника, в частност - регистрираните от него търговски марки.

Дора Милева вече е поискала от патентното ведомство да забрани използването на три емблеми. Едната е тази, която се ползва от ЦСКА-София към настоящия момент - с трите звезди и надпис “70 години”.

Делото в съда пък ще е за обезщетение за нанесени вреди, което синдикът ще предяви към ЦСКА-София.

Де късмет де....
27 Февруари 2018 09:38
Дора Милева, ще съди ЦСКА-София за неправомерно използване на емблеми.

Мъ те енблемата си я спечелия на търг... може и да не са я платили, но си а спечелия, а и казуса и остю си ги разпознаа кат свои...
27 Февруари 2018 12:06
27 Февруари 2018 13:06
27 Февруари 2018 23:39
Остю пък къде го намеси тука, или си търсиш белята
28 Февруари 2018 07:52
Остю, само на мен ли ми се струва, че Локото ще ви опъне?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД