:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС отложи цял кръг в Първа лига

Мачът между "Ботев“ и "Лудогорец“ също не се игра заради снега
СНИМКА: СПОРТАЛ
Двубоят "Славия" - "Локомотив" (Пд) (1:1) започна в неделя при сравнително приемливи условия за игра на ст. "Васил Левски", но завърши при тежък снеговалеж.
Спортно-техническата комисия (СТК) към БФС отложи всички мачове от 23-ия кръг на Първа лига, които трябваше да се играят от днес до четвъртък. Причината - лошото време, силният снеговалеж и ниските температури. От СТК съобщиха, че ще бъде отложен и мачът между "Черноморец" (Балчик) и "Лудогорец 2" от 18-ия кръг на Втора лига. Срещата трябваше да се играе на стадион "Тича" във Варна заради наказание на домакините. Все още не е ясно на коя дата ще се проведат всички двубои.

Малко преди да бъде взето решение за отлагане на мачовете, БФС все пак съобщи съдийските назначения, според които Никола Попов трябваше да ръководи дербито на Пловдив между "Локомотив" и "Ботев". Освен този мач, в междинния кръг трябваше да играят "Левски" - "Берое", както и "Дунав" - "ЦСКА-София", като срещата в Русе бе под въпрос още от неделя.

Последният мач от 22-рия кръг на Първа лига между "Ботев" (Пд) и "Лудогорец", който трябваше да се играе от 17,30 ч. вчера, също бе отложен заради снега. От пловдивския клуб опитаха да почистят стадиона в кв. Коматево, но при идването на главния съдия Ивайло Стоянов и делегата Валентин Драгомиров на терена отново имаше около 10 см сняг. Делегатът е поискал мачът да бъде отложен с 24 часа, както е по наредба. Според "Пловдив Дерби" обаче представителите на двата клуба са поискали срещата да не се играе и днес, тъй като условията ще са същите. Освен това от "Ботев" са обяснили, че теренът е замръзнал и няма как да бъде почистен, без да бъде увреден.

"Невъзможно е да играем при тези условия. Дават го да вали сняг цяла нощ. Утре ще е 40 см. Няма къде да закараме въпросния сняг", каза треньорът на "Ботев" (Пд) Николай Киров.
1003
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД