:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 324
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Полицаи бяха арестувани в Мексико

за отвличане на трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на януари в западната част на страната, съобщи Би Би Си. Те били продадени за общо 43 евро на членове на един от наркокартелите, заяви Франческо Русо, син на единия от тримата неаполитанци. Тримата италианци - 60-годишен мъж, неговият 25-годишен син и 29-годишен племенник са в неизвестност от 31 януари, когато са били задържани от полицията на бензиностанция в град Текалитлан, щата Халиско. Арестуваните полицаи, трима мъже и една жена, признаха, че са предали италианците на организирана престъпна група в Текалитлан, заяви щатският прокурор Раул Санчес. Властите все още издирват туристите. Халиско е дом на картела "Халиско ново поколение", един от най-влиятелните наркокартели в Мексико.



Храмът на Божи гроб остава затворен

в Ерусалим в знак на протест срещу израелските данъчни мерки и предложение за закон за собствеността, предадоха агенциите. Гръцката православна, арменската и римокатолическата деноминации споделят попечителството на църквата, която се смята за най-святото място в християнството, построено там, където християните вярват, че Исус е бил разпнат, погребан, възкресен и е основен обект за поклонниците. Кметът на Ерусалим Нир Баркат каза, че на града се полагат 650 млн. шекела (152 млн. евро) несъбрани данъци върху църковните имоти. Той подчертава, че Църквата на Божи гроб и всички останали църкви са освободени от данъци, като промените засягат само обекти като "хотели, зали и обекти за бизнес", които са собственост на църквите.
1224
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД