:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Макларън" изненадващо е №1 на тестовете в F1

СНИМКА: GPUPDATE
Стофел Вандоорн прави поредна обиколка във втория ден на тестовете.
След кошмарния първи ден за "Макларън" от предсезонните тестове на отборите от Формула 1, вчера болидът на английския тим изненадващо бе най-бърз.

В понеделник Фернандо Алонсо приключи скоропостижно, след като се откачи задното дясно колело на колата му. Стофел Вандоор обаче вчера даде най-доброто време на пистата "Каталуния" край Барселона. Белгиецът използва гуми "ултрасофт", което също спомогна за това. От "Макларън" заявиха, че проблемите от понеделник са били изцяло механични и двигателят на "Рено" няма нищо общо, както бе в повечето случаи през миналия сезон, когато моторите бяха "Хонда". От френския производител се очаква да помогне на отбора да се върне сред фаворитите за челните позиции още през предстоящия сезон.

Вчера с 3 десети от секундата по-бавна обиколка на трасето направи Валтери Ботас с "Мерцедес", който също използва меки гуми, но само "софт". След като в началото на деня Кими Райконен бе с твърди сликове и се движеше в дъното на подреждането, в болида на "Ферари" седна Себастиан Фетел. Германецът направи няколко промени по настройките и след излизането на пистата записа трето време.

Същевременно младокът от "Ред Бул" - Макс Верстапен, не успя до обяд да направи бърза обиколка, което е проблем за тима, особено на фона на представянето на Даниел Рикардо в понеделник, когато той бе най-бързият от всички.

Тази серия тестове на "Каталуния" ще завърши на 1 март, а следващата е от 6 до 9 март. Сезонът започва на 25-и в Мелбърн със състезанието за Гран при на Австралия.
975
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД