:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

116-ият в света изхвърли Димитров от турнира в Дубай

Поставеният под №1 в схемата Григор Димитров загуби още на старта на тенис турнира в Дубай (ОАЕ, $2,62 млн.). Той бе отстранен след 2:18 мин. игра от участващия с "уайлд кард" Малек Жазири (Тун) с 6:4, 5:7, 4:6 и така и при втория си опит не спечели мач от тази надпревара. 26-годишният българин отпадна в I кръг и при единственото си друго участие в Дубай - през 2011 г.

Четвъртият в световната ранглиста Димитров се опита да спести сили срещу 116-ия, но това му коства мача при първия му двубой срещу тунизиеца. Жазири успя да направи два пробива в сервиса на българина във втория сет, а в третия стори това още веднъж, за да си подпечата престижния успех. Това се дължеше и на слабото подаване на Димитров, довело до 12 двойни грешки, срещу само 3-ма противници.

Така във II кръг Жазири ще играе с Робин Хаасе (Хол). А Димитров, който обяви, че целта му е да спечели турнира, няма да се върне на третото място в ранглистата и тази седмица. Това можеше да стане, при условие че бе достигнал до финала в Дубай.

997
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД