:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 329
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Какво пукна?

Борисов отново е властелин на първите страници - след като внезапно се стресна от Гинкините движения и поведе борба със съмнителните сделки в енергетиката.

"24 часа". "Искат пак да ме бутнат с цената на тока - няма да стане" - този заплашителен цитат на Борисов боде очи, аранжиран с голямата глава на премиера, която стряска с размери - мащабът е почти 1:1. На втора и трета страница отново е Той. Лютите клетви и закани продължават - ''Гадове! Искаха да спрат тока и да внушат, че аз съм зад всичко това, но този път няма да се дам", зарича се премиерът да не пада от власт като преди 5 години.

В ''Стандарт'' "Магнолиадата" (наше заглавие за проектоепос) отново тръгва от 1-ва стр. Според нас новината се състои в това, че премиерът си е пил гинко билобата и паметта му внезапно се е прояснила - спомнил си е как се пада от власт. Току-виж по някое време си припомни каква точно роля е имал в сделката, от която сега отчаяно се дистанцира. В "Стандарт" новината е пак цитати: "Спретнаха ми токова операция... Искат да ме свалят от власт". Искрено и лично.

''Монитор'' и ''Телеграф'' са си родни братя. Вече не се и напъват да измислят различни заглавия. Щом като опорките са еднакви, що пък заглавията да се различават?! Сега обаче няма да ги цитираме, щото и те не са сигурни коя е правата линия - изглежда като че ли в момента Шиши и Боци си изясняват отношенията и ще се определят дали са врагове или приятели за следващия икономически цикъл.

Скандалът с Гинко особата е пратил Борисов и на 1-ва стр. на "Дума", където освен в челото - "Борисов обяви, че ЧЕЗ иска да го сваля от власт", нашият герой е разтерзан и в редакционен коментар пак на 1-ва: "Изобличен. Чехия спука цирея". Чакахме пролетта и Черешовото топче да пукнат, а то...

Облени в гной от изригването на спукания фурункул, затваряме рубриката и отиваме на дезинфекция.
1336
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД