:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кубрат Пулев планира мач в Чикаго през май или юни

Кубрат Пулев иска следващият му мач да е в Чикаго през май или юни. Пред fightnews.com боксьорът призна, че от екипа му са преговаряли с Томаш Адамек (Пол), който обаче е отказал, тъй като има друг планиран мач.

"С екипа ми обсъждахме мач с Адамек, но той ще се боксира на 21 април в Полша и няма как да е готов за планираните от нас дати през май или юни. Мога да се бия с всеки и навсякъде. Искам да предизвикам полски боксьори, особено Артур Шпилка, Мариуш Вах. Мога да ви бия във вашия град!", каза Пулев пред полски репортер.

В момента Кубрат е в Чикаго заедно с брат си Тервел, който ще направи 8-ия си мач на професионалния ринг на 3 март срещу Тристан Джеймс (САЩ).

"Чикаго е страхотно място за бокс, страхотен град с много българи. Ще се бия тук поне веднъж, след това ще видим какво ще се случи", допълни Кобрата.

Помолен да даде прогноза за мача за световната титла на WBC между шампиона Дионтей Уайлдър и Луис Ортис, Пулев каза: "Уайлдър ще спечели. Ортис не трябваше да има такъв мач, защото беше хванат с допинг. Не е честно към останалите хванати с допинг да се връщат на ринга толкова бързо. Всеки допингиран трябва да бъде наказван за 2 години. Но това е бокс, спорт без правила. Мразя измамници, защото работя много, за да постигна всичко."
927
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД